(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä, syksy 2018
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Onko Sinulla syksyn suunnitelmat vielä auki? Tule meille töihin! Etsimme syys- ja talvikaudelle reippaita rakennusaputyöntekijöitä asiakasyrityksemme työmaille Tampereelle ja sen lähialueille.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisia tehtäviä mm. purku-, kanto- ja raivaustöitä sekä kokeneempien ammattimiesten avustamista. Mahdollisuus kehittää omaa rakennusalan osaamistaan ja työllistyä myös vaativampiin työtehtäviin.

Olet etsimämme tekijä, mikäli olet sähäkkä työnnälkäinen kaveri, jolle fyysinen työ ei tuota ongelmia! Olethan lisäksi luotettava ja joustava sekä noudatat sovittuja työaikoja.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys (mikäli sinulla ei korttia vielä ole, katso avoimet kurssit www.tyoturvallisuuskortti.fi). Auton käyttömahdollisuus plussaa!

Työn aloitus sopimuksen mukaan syksyllä 2018. Töitä on mahdollisuus tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaan joko koko- tai osa-aikaisesti.

Mitä vielä odotat? Jätä hakemuksesi meille jo tänään, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Lisätiedot tarvittaessa Katja Metsäkylä 040 646 2426.