(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä / SYKSY 2018
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Oletko töitä vailla? Haemme Vantaalla sijaitsevalle työmaalle luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita rakennusapumiehiä ja -naisia tulevan syksyn ajalle. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, kuten purku-, raivaus-, siivous- ja muita rakennusapulaisen töitä.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavuutta. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytämme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta olet myös tiimipelaaja. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä,asenne ratkaisee. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Mikäli koet olevasi etsimämme täysi-ikäinen henkilö, täytäthän hakemuksen mahdollisimman nopeasti sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

Päivi Seitz, Henkilöstöassistentti

paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, syksy, Vantaa