(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä (reissutyö)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Haemme asiakkaallemme rakennusaputyöntekijää teollisuuskohteisiin.

Työt sisältävät kunnossapidon ja korjauksen aputehtäviä ja telinetöitä, joissa pärjää nohevalla asenteella ja oma-aloitteisella työskentelyllä. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja tiimityötaitoja. Kokemus ja koulutus rakennus- ja /tai teollisuuspuolen tehtävistä katsotaan eduksi.

Työkohteet sijaitsevat poikkeuksetta korkealla eli ovat mm. korkeita piippuja tai korkeiden rakennusten kattoja, joten korkeanpaikankammoa ei voi tekijällä olla.

Työ on ns. reissutyötä eri puolille Suomea ja edellyttää viikottaista matkustusvalmiutta. Siirtymiset kohteisiin tehdään kimppakyydillä ja alkavat pääsääntöisesti sunnuntai-iltaisin ja työviikko tehdään täyteen urakkana torstaihin mennessä.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on pakollinen.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä työsuhde-etuineen.

Palkkaus rakennusalan TES mukainen, lisäksi maksetaan päivärahat. Majoitus kohteissa on järjestetty.

Työt alkavat huhtikuun alussa ja kestävät ainakin kesän yli.

Lisätietoja tehtävään antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.