(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä PIKAHAKU
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Etsitkö töitä? Kiinnostaako fyysinen työ, jossa pääset konkreettisesti näkemään kätesi jäljen? Haemme Riihimäellä sijaitsevalle saneeraustyömaalle luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita rakennusapumiehiä ja -naisia. Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään monipuolisia työtehtäviä, kuten purku-, raivaus-, siivoustöitä sekä muita rakennusapulaisen töitä. Kyseessä pikahaku, työt alkavat nopealla aikataululla!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavaa ja tarmokasta asennetta työtä kohtaan. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytämme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta olet myös tiimipelaaja. Aikaisempi rakennusalan työkokemus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä, vaan reipas ja motivoitunut asenne ratkaisee. Edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä hyvää suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle:
Meillä on asiakkainamme Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä, joten työskentelemällä kauttamme saat oivan mahdollisuuden tutustua eri yrityksiin sekä erilaisiin työmaihin. Palkkauksen osalta noudatamme rakennusalan työehtosopimusta. Lisäksi tarjoamme sinulle mukavan HR-tiimi tuen sekä turvalliset ja laadukkaat työvaatteet. Meille on sydämen asia työllistää juuri sinut! 

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen mahdollisimman nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit laittaa hakemuksen myös sähköpostilla. 

Lisätietoja tehtävästä:
Nenna Rissanen, HR-koordinaattori
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, rakennustyö, appari, rakennustyömaa, Riihimäki