(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä pääkaupunkiseudulle/reissutyöhön
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2019

Etsimme asiakkaallemme reipasta ja hyvän asenteen omaavaa rakennusaputyöntekijää pääkaupunkiseudulle vaihtuviin kohteisiin.

Työssäsi sinulle tulevat tutuksi isojen liiketilojen ja hallien ulkokuori- ja elementtiasennukset, ovien ja ikkunoiden asennukset sekä listoitus. Työskentelet tiimissä rakennuspeltiseppien sekä kirvesmiesten kanssa.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää hyvää asennetta, sillä tässä työssä asenne ratkaisee! Odotamme, että sinulla on halua oppia ja kehittyä rakennusalan töissä. Toivomme myös hakijalta rakennusalan koulutusta tai jonkin verran kokemusta rakennustyömailla toimimisesta. Eduksi katsotaan aiempi kokemus elementtien asennuksista sekä peltitöistä. Työturvallisuuskortti on pakollinen.

Aluksi pääkaupunkiseudulla töitä on tarjolla muutamaksi kuukaudeksi. Reissutyötä on tarjolla pidempiaikaisesti ja työssä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaamme kirjoille vakituisesti. Myös reissutyössä osa kohteista sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Työtä tehdään pääsääntöisesti jaksottain, niin että tehdään viikko pitkää päivää (tunteja sisään), jolloin seuraava viikko on vapaa.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi tehtävään kotisivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla 050 476 6545 tai sähköpostitse jatta.koivisto@amiko.fi.