(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä, osa-aikainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme rakennusaputyöntekijöitä asiakasyritystemme työmaille Tampereen alueelle. Aiemman työkokemuksen katsomme eduksi, mutta se ei ole työllistymisen edellytys. 

Rakennusaputyöntekijät työtehtävät sisältävät mm. raivaus ja siivoustöitä sekä vaihtelevasti muita avustavia töitä työmaan tarpeen mukaan kuten esimerkiksi alkavalla työmaalla työmaa-aitojen pystytystä, suojauksia, pientä maalaamista jne.

Työ on osa-aikainen, joten se sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle koulun oheen. Työtä voit tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaan. Työaika ma-pe 7.-15.30.

Auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi työkohteiden mahdollisen vaihtuvuuden vuoksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Onko Sinulla syksyn suunnitelmat vielä auki? Tule meille töihin! Jätä hakemuksesi meille heti tänään ja kerro aikaisemmasta työkokemuksestasi ja mahdollisesta kokemuksesta rakennusalalla.

Lisätiedot tarvittaessa Katja Metsäkylä 040 646 2426.

Avainsanat; osa-aikatyö, opiskelija, rakennusala, workpower