(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä maanrakennukseen
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Haemme Lahteen

Rakennusaputyöntekijöitä maanrakennukseen

Etsimme motivoituneita sekä hyvällä asenteella varustettuja työntekijöitä kehätien rakennukseen liittyviin avustaviin rakennustehtäviin. Työ ei vaadi suurempaa osaamista rakentamisesta, tärkeintä ovat hyvä asenne sekä kyky toimia ohjeiden mukaan.

Työtehtävät vaihtelevat työntekijän taitojen ja kehittymisen mukaan. Työ sijoittuu kesäkaudelle.

Työssä vaaditaan voimassa oleva tie- sekä työturvakortti. Voimme kouluttaa nämä kuitenkin tarvittaessa. Mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi, sillä työskentelykohde vaihtelee työmaan etenemisen mukaan.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta, aloitamme haastattelut sopivien hakijoiden kesken jo hakuaikana.

Lisätietoja asiasta: anni.vellonen@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.