(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsitkö vielä kesätöitä? Työllistämme kesälle 2019 yli 100 kesätyöntekijää, vielä ehdit hakemaan!

Haemme rakennusaputyöntekijöitä asiakasyrityksillemme Tampereen alueelle.

Meillä työskentelee päivittäin noin 250 rakennusalan ammattilaista Pirkanmaan alueella. Emme välttämättä etsi valmiita ammattilaisia, meille tärkeintä on innokas ja oppimishaluinen työote. Rakennusaputyöntekijän tehtäviin kuuluu laajasti erilaisia avustavia tehtäviä, mm. kanto- ja raivaustöitä. Työtehtäviä on myös mahdollisuus saada oman kokemuksen mukaan. Asiakasyrityksissämme saat ammattilaiset työkavereiksi, heiltä saat oppia ja tukea ammatilliseen kehittymiseesi ja pääset rakentamaan omaa urapolkuasi mielenkiintoisten projektien parissa.

Kesätöiden aloitusajankohta on sovittavissa ja töitä on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen. Työaika ma-pe 7-15.30. Palkkaus TES mukaan. Työturvallisuuskortti vaaditaan.

Tämä paikka on Sinulle, mikäli etsit työtä tukemaan opinojasi tai haluat päästä rakennusalalle ja oppia uutta. Tarjoamme sinulle laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä mukavan ja nuorekkaan porukan WorkPowerin toimistolla!

Lisätietoja tarvittaessa

Juuli Friberg p. 040 5902825

Jenna Rantanen p. 040 6679544

Avainsanat: rakennusala, kesätyö, appari