(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Haemme kesäkaudelle 2019 Jyväskylän seudulle asiakkaidemme vaihteleviin työmaakohteisiin rakennusaputyöntekijöitä kesätöihin.

Emme välttämättä etsi valmiita ammattilaisia, vaan ennenkaikkea innokkaita ja oppimishaluisia työntekijöitä. 

Työt pitävät sisällään erilaisia avustavia tehtäviä, kuten materiaalien kantoa, haalausta, raivausta, siivousta, purkua ja oman osaamisesi mukaan ammattilaisten avustamista rakennustöissä. Työtehtävät ja keikan kesto määräytyvät aina työmaakohteen mukaan. Työaika sijoittuu pääasiassa klo 7-15.30 välille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Hakijalta odotamme reipasta ja oma-aloitteista työskentelytapaa. Vaikka et vielä omaisi kokemusta alalta, korvaat sen niitäkin tärkeämmillä asioilla, eli innokkuudella tehdä ja oppia uusia asioita. Työ on ajoittain raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi. Voimassaoleva työturvallisuuskortti vaaditaan sekä täysi-ikäisyys. Auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille kulkemistasi mutta ei ole edellytys. Oikeanlaisella asenteella pääset pitkälle!

Mitä tarjoamme sinulle:

  • vaihtelevat työkohteet, joissa saat mahdollisuuden kehittyä ja oppia
  • laadukkaat työvaatteet
  • kilpailukykyisen palkkauksen
  • arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten
  • tilaisuuden verkostoitua alan yritysten kanssa

Tämä paikka on sinulle, mikäli etsit työtä tukemaan esimerkiksi opintojasi tai haluat päästä rakennusalalle töihin ja oppia uutta!

Hakuprosessi:

Haastattelemme hakijoita koko hakuajan, joten laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Aloitus voidaan sopia joustavasti tilanteesi mukaan. Motivoituneilla ja reippailla työntekijöillä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen. Kerrothan hakemuksessasi millä aikavälillä pystyt työskentelemään. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Workpowerin iloiset naiset:

HR-konsultti Linda Pölkki

linda.polkki@workpower.fi

045 125 2737

ja

HR-koordinaattori Laura Saarela

laura.saarela@workpower.fi

040 620 2445