(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M€. Myyntimme kasvoi 47 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu.

Oletko vielä vailla kesätöitä? Rekrytoimme kesälle 2018 rakennusaputyöntekijöitä asiakasyritystemme työmaille Tampereelle ja Tampereen ympäryskuntiin.

Rakennusaputyöntekijän työtehtävät pitävät sisällään mm. purku-, raivaus- ja siivoustöitä sekä kirvesmiesten ja muurareiden apuna toimimista tekijän oman osaamisen mukaan. Edellytämme hyvää fyysistä kuntoa ja asennetta!

Työaika ma – pe klo 7 – 15:30.

Kesätöitä on tarjolla toukokuusta syyskuuhun saakka ja tällä ajanjaksolla on mahdollista tehdä 1kk-5kk mittaisia työjaksoja. Kesätöiden aloitusajankohta on sovittavissa ja töitä on mahdollisuus jatkaa myös syyskuun jälkeen.

Palkka rakennusalan TES mukaan.

Viime kesänä työllistimme yli 100 kesätyöntekijää Tampereen alueella asiakasyritystemme työmailla. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä energiseen joukkoomme ja hakea kesätyöpaikkaa jo tänään!

Lisätietoja Juuli Friberg 040 590 2825 / Katja Metsäkylä 0406462426