(Poistunut julkaisusta)

Rakennusaputyöntekijä kesätöihin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Rekrytoimme asiakasyritystemme työmaille Jyväskylään ja lähiseuduille rakennusaputyöntekijöitä eri mittaisiin työjaksoihin.

Työtehtävät ovat monipuolisia rakennuspuolen avustavia tehtäviä, kuten purku-, raivaus-, siivous- sekä kantotehtäviä. Lisäksi voit toimia kirvesmiesten ja muurareiden apuna oman osaamisesi mukaan. Koulutus tai kokemus ei ole välttämätöntä, vaan hyvällä asenteella pärjää pitkälle. Työaika rakennuksilla on maanantaista perjantaihin, kello 7-15.30.

Sinulta edellytämme motivaatiota työntekoon, ahkeraa ja iloista asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Rakennusalalla työskentelyyn vaaditaan myös 18-vuoden ikää sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Työturvallisuuskortista saat lisää infoa osoitteesta: www.tyoturvallisuuskortti.fi. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle:

  • Palkan TES mukaan
  • Mielenkiintoiset työtehtävät
  • Mahdollisuuden jatkaa töitä kesän jälkeen
  • Hyvät verkostoitumismahdollisuudet

Hae kesätyötä jo tänään alla olevalla lomakkeella, haastattelemme työntekijöitä jatkuvasti.

Lisätietoja; 

Linda Pölkki, henkilöstökoordinaattori / p. 045 125 2737

linda.polkki@workpower.fi

tai

Iina Salminen, henkilöstöassistentti / p.040 620 2445

iina.salminen@workpower.fi