Rakennusaputyöntekijä Kangasalle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Etsimme rakennusaputyöntekijöitä uudiskerrostalotyömaalle Kangasalle!

Rakennusaputyöntekijöiden työtehtäviin kuuluu mm. ulkoalueen siivous- ja raivaustyö, pintojen suojaukset ja paljon muuta. Emme välttämättä vaadi aikaisempaa kokemusta alalta, sillä työtä opit tekemällä. Ehdottoman tärkeänä pidämme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä kykyä oppia ja omaksua nopealla aikataululla uusia taitoja. Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli et omista vielä korttia tai se on mennyt vanhaksi, kurkkaa avoimet kurssit osoitteesta: TTK-koulutukset!

Työ alkaa sovitusti toukokuussa, ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia paremmin videohaastattelussa. Työaika mukavan säännöllinen ma-pe klo. 7-15.30, ja palkan maksamme rakennusalan TES mukaan (alk. 10,91e/h), matkakorvauksineen.

WorkPower on alalla jo miltein kaksi vuosikymmentä vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelualan yritys. Tällä hetkellä työllistämme noin 200 rakennusalan tekijää Pirkanmaan alueella. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen raksatiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Meidän työntekijämme nauttivat myös raskasta arkea mukavasti tasapainottavista työsuhde-eduista! 

Yhdellä hakemuksella ja haastattelulla pääset mukaan moniin eri valintaprosesseihin!

Lähetä hakemus alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet rakennusalan työpaikat, rakennusapumies, Kangasala, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451764
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala, Tampere