Rakennusapumies/kodinkoneasentaja, vakituinen työ
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle vakituiseen työsuhteeseen ASENTAJAA / RAKENNUSAPUMIESTÄ. Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 8–16. Arvostamme hakijalta kuitenkin myös joustavuutta. 

Työtehtävinäsi ovat muun muassa keittiölaitteiden sekä kodinkoneiden asennustyöt rakennustyömailla Turun alueella. Sinulla ei tarvitse olla omaa autoa, mutta B-ajokortin tarvitset. 

Edellytämme hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Arvostamme aiempaa kokemusta työstä tai alan koulutusta. Työkokemusta ei kuitenkaan tarvita, jos asenteesi on kohdallaan! Olet reipas, omatoiminen ja työkalut pysyvät kädessäsi. Työkokemuksen sijaan sinulla on hinku ja tahto oppia alaa paremmin. Työturvallisuuskortti tarvitaan, mutta sen voi suorittaa myös kauttamme ennen aloitusta.

Toivomme sinulta innokasta asennetta työhön sekä uuden oppimiseen. Työtä tehdään porukassa, joten tulet hyvin toimeen tiimissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn asiakasyrityksessämme.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Sari Europaeus, sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6009. Odotamme innolla hakemustasi!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527179
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi