(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Haemme asiakkaallemme Oulun alueelle

RAKENNUSAPUMIEHIÄ

Etsimme motivoitunutta ja hyvän fyysisen kunnon omaavaa työntekijää.                                                                                        Työ on monipuolista ja pitää sisällään kaikkea avustaa työtä rakennustyömailla.

Jos sinua kiinnostaa rakennusmaailma ja et pelkää duunia niin olet etsimämme henkilö!

Katsomme eduksi aikaisempaa altistumista raksatyömaailmaan.

Kaikki muut kortit ja koulutukset liittyen rakennustyömaihin katsotaan myös eduksi.

Jos osaat toimia rakennustyömailla niin pistä hakemusta tulemaan, työpaikat täytetään sitä mukaan kun sopivat henkilöt löytyvät.

-Tarjoamme teille reilun palkan.

-Uudet ja henkilökohtaiset työvarusteet.

-Mahdollisuuden kasvaa työmaailmassa.

-Pitkäaikaisimmille duunareille mahdollisuudet jatkokoulutuksiin.

Lisätiedot: Aleksi Lysander

                 aleksi.lysander@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.