(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Haemme Kymenlaakson alueelle

Rakennus- ja rakennusapumiehiä

Oletko työskennellyt rakennustyömailla tai oletko hyvän asenteen omaava ja haluat oppia.

Siinä tapauksessa olet etsimämme henkilö.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisia rakennusalan työtehtäviä niin kiinteässä kohteessa kuin eri työmaillakin. Työturvallisuuskortti katsotaan suureksi eduksi. Mikäli se puuttuu, kauttamme järjestyy myös koulutukset.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksi työmaille liikkumisen kannalta, mutta ei ole este työllistymiselle.

Jätä hakemuksesi pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.