(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Etsimme rakennusapumiehiä Oulun seudulla sijaitseville työmaille!

Töitä on tarjolla osaamisesi mukaan ja pyrimme myös varmistamaan, että töitä riittää osaaville kavereille myös pidempään! Hakusessa on rakennusapumiehiä eli toisin sanoen työmaan monitaitureita, jotka pärjäävät tiukoissakin tilanteissa. Työtehtävät etsitään sopimaan juuri sinun osaamiseesi, mahdollistamaan jatkuva kehitys ja oppiminen urallasi! Työmaat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten auto ei ole pakollinen.

Toivomme sinulta:
-mielenkiintoa rakennustöitä kohtaan ja halua kehittyä
-työturvallisuuskorttia
-tarkkuutta ja ylpeyttä työnjälkeäsi kohtaan
-alan työkokemusta
-ASENNETTA (!)

Mikäli sinulta jokin edellä mainituista puuttuu, mutta koet olevasi oikea valinta töihin – laitahan hakemusta tulemaan niin jutellaan lisää!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemuksesi tulemaan pikimmiten joko sähköisestä linkistä tai sähköpostitse (tinka.lehtonen@citywork.fi). Lisätietoja tehtävästä antaa Tinka Lehtonen puh. 044 7681311 (ma-pe klo 8-16).

Me Cityworkilla uskomme, että jokaisella yksilöllä on omat vahvuutensa ja ambitionsa, jotka me puolestaan mätchäämme asiakkaidemme tarpeisiin. Näin löydämme parhaan työpaikan tekijälle ja parhaan työntekijän asiakkaalle. Tekijän, joka voi nauttia työstään, kehittää osaamistaan ja sopii muiltakin osin tekijän elämäntilanteeseen. Me olemme täällä sinua varten