(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Haemme asiakkaallemme työtä pelkäämättömiä RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ, joilla on asenne kohdallaan!

Työtehtävän kuvaus

Tehtävät vaihtelevat purkutehtävistä, siivoukseen, kantamiseen, järjestelyyn ja muihin vastaaviin avustaviin tehtäviin. Työt sisältävät myös muita sekalaisia rakennusalan töitä ja/tai aputöitä. Tehtävän kuva voi määräytyä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Töitä on tarjolla usealla työmaalla pääkaupunkiseudun alueella. Etsitään yhdessä sinulle parhaiten sopiva kohde.

Töitä on alkuun keikkaluonteisesti, mutta mahdollisesti myös pidempään, jos työt kulkevat mallikkaasti. Oma työpanos ratkaisee!

Hakijan profiili

Toivomme sinulta:
- Kokemusta vastaavista tehtävistä (ei välttämätöntä)

Edellytämme sinulta:

- Suomen kielen sujuvaa osaamista
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta


Tunnistatko itsesi yllä olevasta kuvauksesta? Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.