(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksillemme rakennuksille rakennusapumiehiä. Kauttamme löytyy paikkoja sekä kuukausia kestäviin töihin ja vastaavasti myös parin päivän ja viikon pituisiin keikkoihin. Voit itse valita millaisia hommia haluat tarjottavan oman elämäntilanteesi mukaan. Työt sopivat loistavasti myös esimerkiksi alaa opiskeleville.

Työt ovat erilaisia aputöitä. Esimerkiksi erilaiset kanto- ja purkutyöt, raivaus, piikkaus, rakennussiivous sekä rakennusmiehen apuna toimiminen voivat kuulua tehtäviisi.

Työkohteet sijaisevat pääasiassa Lahdessa.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta motivoitunutta asennetta työntekoon rakennusalalla sekä kiinnostusta ja edellytyksiä fyysiseen työhön. Olet reipas ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

Eduksi katsomme sinulle työturvakortin sekä alan koulutuksen ja aiemman kokemuksen alalta, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Motivoituneen tekijän on mahdollisuus suorittaa kauttamme työturvakorttiin edellytettävä koulutus.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan selkeäksi eduksi.
Muut tiedot
Palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen mukaan.

Täytä hakemus www.vmp.fi tai jos sinulla on hakemus meillä jo valmiina, soita meille (03) 873200, niin päivitetään tietosi.
Kesto
Työn kesto vaihtelee
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.12.2018 mennessä.