(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haemme asiakkaallemme Helsingin talousalueella sijaitseville työmaille rakennusapumiehiä.


Työhön sisältyy kanto- ja purkutyötä, ammattimiesten avustamista sekä muita työnjohdon antamia tehtäviä. Työt sopivat hyvin oma-aloitteiselle ja reippaalle henkilölle, joka keskittyy työhönsä. Tarjolla on eri pituisia määräaikaisia työsuhteita, muutamasta päivästä kuukauteen aina kerralla.

Vaatimukset:
- Aiempi työkokemus rakennusalalta tai rakennusalan perustutkinto
- Oma-aloitteinen ja reipas ote työntekoon

Eduksi:
- Voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti
- Ajokortti ja auto käytössä työmatkoja varten

Tarjoamme:
- Määräaikaisen työsuhteen
- Mahdollisuuden työllistyä jatkossa yrityksen uusille työmaille

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Voit hakea paikkaa myös lähettämällä sähköpostilla hakemuksesi sekä ansioluettelosi osoitteeseen saija.husso@henkilostotalo.fi otsikolla "rakennusapumies" tai lähettämällä tekstiviestin "rakennusapumies" numeroon 010 230 6512. 

Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme yhteydenottoa sähköpostilla, mikäli sinulla on kysyttävää tästä työpaikasta tai yleensä työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.


Suomen Henkilöstötalo on rehti ja reilu vuokratyönantaja, joka maksaa palkat ajallaan ja pitää työntekijöistään aidosti huolen.