(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Rakennusapumies

Haemme asiakasyritykselle rakennusapumiehiä erikestoisiin työtehtäviin. Työt ovat pääsääntöisesti erilaisia aputöitä, jotka näytetään ja työtä ohjataan.

Työt sopivat loistavasti myös esimerkiksi alaa opiskeleville.

Esimerkiksi erilaiset kanto- ja purkutyöt, raivaus, piikkaus, rakennussiivous sekä rakennusmiehen apuna toimiminen voivat kuulua tehtäviisi.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Päijät-Hämeen alueella mutta voi ulottua myös Kanta-Hämeen puolelle.

Kauttamme löytyy paikkoja sekä kuukausia kestäviin töihin ja vastaavasti myös parin päivän ja viikon pituisiin keikkoihin. Voit itse valita millaisia hommia haluat tarjottavan oman elämäntilanteesi mukaan.
 
Edellytämme sinulta motivoitunutta asennetta työntekoon rakennusalalla sekä kiinnostusta ja edellytyksiä fyysiseen työhön.

Olet reipas ja kykenet myös tarvittaessa itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestyminen vaatii suomen kielen taitoa, asennetta työntekoon sekä hyvää asiakaspalveluasennetta.

 

Eduksi katsomme sinulle työturvakortin sekä alan koulutuksen ja aiemman kokemuksen alalta, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Motivoituneen tekijän on mahdollisuus suorittaa kauttamme työturvakorttiin edellytettävä koulutus.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan selkeäksi eduksi.
 
Palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Käsittelemme usein hakemuksia jo hakuajalla. Virallinen hakuaika päättyy 31.10.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Raimo Möller.