(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Haemme nyt asiaksyritykselle reippaita rakennusapulaisia eri pituisiin projekteihin.  

Työtehtävän kuvaus

Tehtävät vaihtelevat purkutehtävistä, siivoukseen, kantamiseen, järjestelyyn yms. Työt sisältävät myös muita sekalaisia rakennusalan töitä ja/tai aputöitä.
Töitä on tarjolla usealla työmaalla pääkaupunkiseudun alueella.

Töitä on alkuun keikkaluonteisesti, mutta mahdollisesti myös pidempään jos työt kulkevat mallikkaasti. Oma työpanos ratkaisee!

Hakijan profiili

  • Hyvä fyysinen kunto
  • Työturvallisuuskortti
  • Oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta
  • Suomen kielen sujuvaa osaamista

Eduksi luetaan kokemus rakennuspuolen tehtävistä. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.