(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Rakennusapumies

Etsimme asiakkaillemme eri pituisiin työsuhteisiin rakennusalan työntekijöitä Mikkeliin ja Etelä-Savon alueelle. Jos olet reipas ja kehityshaluinen rakennusalan tekijä, haluat kerryttää kokemusta ja omaat ennenkaikkea hyvän asenteen työtä kohtaan, jätä hakemus nettisivujemme kautta jo tänään!

Sinulla on jo:

  • jonkin verran kokemusta rakennusalan töistä
  • voimassa oleva työturvallisuuskortti
  • oma-aloitteisuutta ja itsenäinen työote
  • joustavuutta ja huolellisuutta
  • tiimityöskentelytaitoa
  • rehti ja reipas asenne työtä kohtaan

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi