(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksemme työmaille Jyväskylän seudulle ahkeria ja omatoimisia rakennusapumiehiä.

Apumiehen työ pitää sisällään tavaroiden kantoa, työmaasiivousta, purkutyötä, tilojen suojausta, raivausta, piikkausta sekä muita rakennustyömaan avustavia tehtäviä oman osaamisesi mukaan.

Tärkeintä työssä onnistumisen kannalta on oma asenne sekä kyky tehdä fyysistä työtä. Kokemuksesta ja koulutuksesta on etua, mutta ne eivät ole edellytys. Eduksi katsotaan myös oman auton käyttömahdollisuus helpottaaksesi työmailla kulkemista, sillä kohteet voivat vaihtua. Lisäksi 18-vuoden ikä ja työturvallisuuskortti ovat välttämättömiä työmaalla työskentelyyn.

Haemme apumiehiä erimittaisiin työsuhteisiin sekä myös lyhyempiaikaisiin keikkatöihin. Voit olla vasta työurasi alussa tai jo rakennusalan ammattilainen, tärkeintä on oikea asenne!

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa;

Linda Pölkki, henkilöstökoordinaattori

linda.polkki@workpower.fi

tai

Iina Salminen, henkilöstöassistentti

iina.salminen@workpower.fi