(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Haemme 10 kpl rakennusaputyöntekijöitä pk-seudun työmaille

Kesä alkaa kääntyä lopuilleen (ainakin kalenterin mukaan). Osa kesätyöntekijöistämme suuntaa takaisin opiskelujen pariin koulun penkille ja siksi tarvitsemme paljon uusia tekijöitä riveihimme. Rakennustyömaiden sesonki ei hiljene vielä pitkään aikaan, joten työmailla on tarvetta reippaille ja aktiivisille rakennusaputyöntekijöille useiksi kuukausiksi. Osa työmaista kestää jopa yli vuodenvaihteen. 

Tällä hetkellä tarvitsemme erityisesti Helsingin ja Vantaan työmaille osaajia. Myös Espoossa on vielä muutama paikka vapaana. 

Aikaisempi kokemus rakennustyömailta on plussaa, mutta voit olla myös alalle tähyilevä uusi kyky. Asenne ja oma-aloitteisuus ratkaisevat näissä hommissa. 

Edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja reipasta, työtäpelkäämätöntä asennetta. Jos haluat olla seuraava värväämöläinen, hae jo tänään. Hakemuksen voit lähettää alla olevasta linkistä tai sähköpostilla osoitteeseen aleksandr.skretov@varvaamo.fi. Voit myös halutessasi soittaa suoraan Aleksandrille, 0400 305521.

Tule käymään toimistollamme kahvilla ja kertomaan itsestäsi meille. Etsitään sinulle yhdessä mieluinen työmaa. Se on meidän työtämme!