(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
Värväämö oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

Haemme asiakasyritykseen Tampereelle vaihtuviin kohteisiin rakennusapumiestä, jonka toimenkuvaan kuuluu mm. piikkausta, raivausta, siivousta, kantamista ja mahdollisesti purkutöitä sekä kirvesmiehen apuna toimimista. Työmailla pitää olla voimassaoleva työturvakortti. Ahkeralle apumiehelle saattaa löytyä töitä vuoden ympäri - rakennusalalla on nyt mukavasti töitä.

Jos kiinnostuit työstä, voit laittaa hakemusta linkistä. Lisätietoja saat numerosta 0400 321 504. Sähköpostia voit laittaa osoitteeseen saara.antila@varvaamo.fi

Ota selvää, millaista Värväämössä on – katso värväämöläisten itse kuvaamia videoita. Tutustu maanrakentajana työskentelevään Mikaan tästä linkistä tai purkumiehenä keikkailevaan Ebrimaan täältä. Lisää värväämöläisten videoita löydät Youtube-kanavaltamme.

Värväämö on nuorekas ja erilainen rakennusalan työnvälitystoimisto. Olemme ylpeitä työntekijöistämme ja työstä, jota ammattilaisemme tekevät. Työntekijöillemme tarjoamme mm. liikunta-aktiviteetteja, lounasseteliedun ja hyvän työterveyshuollon. Pyrimme pitämään hyvät tekijämme ympäri vuoden työmailla, mutta myös joustamme tekijöidemme lomatoiveiden ja muun elämän mukaan.