(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018

Haemme rakennusapumiehiä erilaisiin tehtäviin ja eri pituisiin työsuhteisiin Joensuuhun.

Asiakasyrityksiämme ovat eri rakennusliikkeet sekä maanrakennusalan yritykset. Näin ollen tarjolla on hyvin erilaisia tehtäviä. Löydämme siis varmasti juuri sinulle sopivan työn.

Työt alkavat sopimuksen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työkohteet, työn kesto ja työtehtävät riippuvat asiakkaista ja katsomme ne myös hakijan aiemman kokemuksen ja taitojen mukaan. Voit olla siis kokenut rakennusalan konkari, tai nuori, rakennusalasta kiinnostunut kaveri.

Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Omaat jo aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä (tai aputehtävistä) tai olet rakennusalan opiskelija tai juuri alalle valmistunut ja etsit töitä. Myös muista ammattikorteista voi olla hyötyä, joten kirjaathan myös ne ylös hakemukseesi.

Jos olet etsimämme henkilö, täytä hakemus ja liitä mielellään ansioluettelo mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Palkkaus on vähintään TES:n mukainen.

Lisätietoa saat Joensuun toimistolta. Katso kokemuksia työskentelystä rakennusapumiehenä Barona Rakennuksella tästä videosta: https://www.youtube.com/watch?v=MTg0sUSCtqs&feature=youtu.be

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti