(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Rakennusapumies

Etsimme asiakkaillemme eri pituisiin työsuhteisiin rakennusapumiehiä Mikkeliin ja Etelä-Savon alueelle. Jos olet reipas ja kehityshaluinen rakennusalan tekijä, haluat kerryttää kokemusta ja omaat ennenkaikkea hyvän asenteen työtä kohtaan, jätä hakemus nettisivujemme kautta jo tänään!

Sinulla on jo:

  • jonkin verran kokemusta rakennusalan töistä
  • voimassa oleva työturvallisuuskortti
  • oma-aloitteisuutta ja itsenäinen työote
  • joustavuutta ja huolellisuutta
  • tiimityöskentelytaitoa
  • rehti ja reipas asenne työtä kohtaan

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Kai Tillanen
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut
040 530 0806
kai.tillanen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi