(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusapumiestä työskentelemään Pääkaupunkiseudun työmaille.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään lasiasentajien apumiehenä isojen lasiseinien ja kaiteiden siirtämisessä ja asentamisessa. Sinun on myös mahdollista päästä kehittämään omaa osaamistasi kiinnostuksesi mukaisesti.

Jos sinulla on jo aiempaa kokemusta rakennustyömaalta, olet fyysisesti hyvässä kunnossa (raskaita nostoja työparin kanssa) ja sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti niin tämä työ soveltuu juuri sinulle!

Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä jää miettimään. Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen: tii.moltsi@rtkpalvelu.fi tai täytä hakemus linkin kautta.

Lisätietoja: Rekrytointivastaava Tii Möltsi, tii.moltsi@rtkpalvelu.fi, 044 412 4734

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.