(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Kesäkaudelle -18 otamme töihin rakennuksille reippaita, mielellään jo jonkinlaista rakennusalan kokemusta omaavia ja alan koulua käyneitä tekijöitä. Työturvallisuuskortti täytyy olla töiden aloituksen aikaan suoritettuna. Työt alkavat sovitusti ja joustavasti kevään aikana, opiskelijoiden kohdalla sitten kun heidän koulunsa loppuu. Työt ovat avustavia töitä eri työmailla, ja sitä parempi mitä enemmän itsenäiseen työhön jo pystyy erilaisissa hommissa. Tule jo käymään haastattelussa ja voimme kartoittaa josko meillä olisi juuri sinulle kesäduuni 2018 tarjolla. Mahdollisesti osittain töiden alkua aiemminkin voidaan jo järjestellä jos sinulla on siihen mahdollisuus.

Jos kiinnostuit paikasta, kysy lisää tai lähetä hakemusta linkistä. Myöskin sähköpostitse voi ottaa yhteyttä saara.antila@varvaamo.fi, puh.nro 0400 321 504/Saara.

Värväämö on uudentyyppinen rakennusalan henkilöstövuokrausyritys jossa uudistetaan vallalla olleita vanhentuneita käytäntöjä ja tapoja. Arvostamme työntekijöitämme ja heidän tekemäänsä työtä työmailla ja pidämmekin heistä huolta mm. lounassetelibonuksien, aktiviteettien, laadukkaiden varusteitten sekä työterveyspalvelujen avulla. Luonnollisesti palkka ja kaikki korvaukset noudattavat alan TES:iä. Olemme myös tekijöillemme aina hyvin tavoitettavissa. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tapaamme tehdä työtä https://www.varvaamo.fi/

 

Tampere, Ylöjärvi, Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Orivesi, Akaa, Hämeenkyrö, Valkeakoski, Kangasala