(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Asiakasyrityksemme on pääkaupunkiseudulla toimiva timanttiporaus ja -sahaustöihin erikoistunut yritys. Yritys tarjoaa kattavat timanttiporaus sekä sahauspalvelut, kuten talon alapohjan tuuletusreiät, uudet ovi- ja ikkuna-aukot sekä reiät ilmastointi- ja viemäriputkille. Yritys on toiminut alalla jo 40 vuotta, tarjoten laadukasta ja nopeaa urakointia pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta myös lähikunnissa sijaitseville yritys- ja yksityisasiakkaille.

Kasvun takia ja työmäärän lisäännyttyä haemme nyt heille

RAKENNUSAPUMIESTÄ

kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Etsimme ahkeraa ja fyysisessä työssä pärjäävää rakennusapumiestä erinäisiin uudisrakennuskohteisiin pääkaupunkiseudulle. Tehtävät pitävät sisällään perinteisiä rakennusapumiehen tehtäviä, jonka ohessa työntekijälle koulutetaan timanttiporauksen- ja sahauksen taitoja. Osaamisen ja ammattitaidon kehittyessä työtehtävässä on tarkoitus siirtyä timanttiporaajan tehtävään. Eduksi katsomme rakennusalan koulutuksen, mutta tärkeimpänä pidämme kokemuksen rakennustyömailta. Edellytämme myös tulityö- ja työturvallisuuskorttia.

Hakijalta odotamme:
-tuli- ja työturvallisuuskorttia
-aikaisempaa kokemusta rakennusalalta
-kykyä fyysiseen työhön

Eduksi Katsomme, muttemme edellytä:
-rakennusalan koulutuksen
-kokemuksen timanttiporauksesta- ja sahauksesta

Tarjoamme
-toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
-11€/h tuntipalkan
-kattavan koulutuksen ja mahdollisuuden edetä timanttiporaajan tehtäviin

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Kim Oljemark
Senior Henkilöstökonsultti
kim.oljemark@wippiiwork.com 
045-209 1055