(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaidemme työmaille Jyväskylän seudulle ahkeria ja omatoimisia

rakennusapumiehiä.

Apumiehen työ pitää sisällään tavaroiden kantoa, työmaasiivousta, purkutyötä, tilojen suojausta, raivausta, piikkausta sekä muita rakennustyömaan avustavia tehtäviä oman osaamisesi mukaan.

Tärkeintä työssä onnistumisen kannalta on oma asenne sekä kyky tehdä fyysistä työtä. Kokemuksesta ja koulutuksesta on etua, mutta ne eivät ole edellytys. Työturvallisuuskortti sen sijaan on välttämätön. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus helpottaaksesi työssä kulkemista, sillä kohteet voivat vaihtua.

Haemme apumiehiä erimittaisiin työsuhteisiin sekä myös lyhyempiaikaisiin keikkatöihin. Voit olla vasta työurasi alussa tai jo rakennusalan ammattilainen, mutta tärkeintä on oikea asenne!

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa;

Linda Pölkki, henkilöstökoordinaattori

linda.polkki@workpower.fi