(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Rakennusapumies hakusessa Tampereen hallityömaalle alkaen heti. Työturvallisuuskortti ja reipas asenne välttämätön. Mitä monipuolisemmin jo kokemusta, sitä parempi tietenkin. Työmaalla käytetään paljon henkilönostimia joten korkeanpaikankammoa ei ole hyvä olla... Nyt töitä tässä hallikohteessa, mutta kevään ja kesän tullen kun työmaat lisääntyvät entisestään hyville tekijöille on kauttamme aivan varmasti töitä pidempäänkin. 

Jos koet että tässä on etsimäsi paikka ja tykkäät tulla tekemään hommia Värväämön riveihin, laita hakemusta linkistä tai vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä sähköpostitse saara.antila@varvaamo.fi tai soita 0400 321 504. Jutellaan minkälaista kokemusta jo omaat ja minkätyyppisiä apumiestöitä haluaisit tehdä.

Värväämöllä toiminta on mietitty niin että työntekijämme olisivat mahdollisimman tyytyväisiä työoloihin ja siihen miten häntä kohdellaan. Toimimme rakennusalan Tes:in mukaisesti ja työntekijämme saavat asianmukaisen palkan ja hänelle kuuluvat korvaukset. Myöskin työntekijämme saavat heti käyttöönsä työterveyspalvelut, laadukkaat työvaatteet, kertyvän lounassetelibonuksen ja hän on tervetullut mukaamme aktiviteetteihin ja liikuntaharrastuksiin mitä olemme täällä laittaneet toimimaan. Lue lisää https://www.varvaamo.fi/

 

Tampere, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Akaa, Valkeakoski, Kangasala, Orivesi