(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies (Tampere keskusta)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Etsimme asiakkaalleemme reipasta ja ahkeraa

RAKENNUSAPUMIESTÄ

Tampereen keskustassa sijaitsevalle työmaalle.

Työ sisältää moninpuolisesti erilaisia avustavia rakennustöitä ja hakijalta toivotaan aikasempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi toivomme hakijalta itsenäistä työotetta, mutta myös hyviä yhteistyötaitoja. Työ edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Työt alkavat vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pidemmäksi aikaa. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemuksesi tulemaan oheisen linkin kautta! Lisätietoja saat HR-koordinaattori Tiia Hietikolta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=371  


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi