(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies, reissutyö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Haemme asiakkaallemme rakennusapumiestä reissutyöhön.

Reissut alkavat pääsääntöisesti sunnuntai-iltaisin ja työviikko tehdään täyteen torstaina.
Reissut sijoittuvat eri puolille Suomea, ensimmäinen työkohde sijaitsee Turussa ja se alkaa heinäkuun toisella viikolla tämän hetken tiedon mukaisesti.

Työt sisältävät perusapumiehen tehtäviä ja niissä pärjää nohevalla asenteella ja oma-aloitteisella työskentelyllä.
Työkohteet sijaitsevat poikkeuksetta korkealla, joten korkeanpaikankammoa ei voi tekijällä olla. Kohteet ovat korkeita piippuja, korkeiden rakennusten kattoja yms.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on pakollinen.

Mikäli olet etsimämme yläilmoissa viihtyvä reipas tekijä, niin jätä hakemustasi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.