(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies Nurmijärvelle
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Haemme reipasta ja motivoitunutta rakennusapumiestä uudiskohteeseen Nurmijärvelle. Toivomme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, mutta avustamme kortin hankinnassa tarvittaessa. Aikaisempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättätöntä, sillä asenne ja halu oppia uutta ratkaisee. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Toivomme, 

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- rakentavaa ja hyvää asennetta

Tarjoamme,

- asianmukaisen korvauksen työstä
- asianmukaiset työvarusteet


Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme tai soita suoraan rekrytoinnista vastavaalle Hennalle sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.


Lisätietoja työstä antaa,


Henna Kauppila

Henkilöstökonsultti
henna.kauppila@aaltovoima.fi
0503481322

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.