(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies keikkatyöhön
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Haemme nyt rakennusapumiehiä pääkaupunkiseudulle asiakkaamme erilaisiin työmaakohteisiin. Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset purku- ja kantotehtävät sekä muut rakennusalan avustavat tehtävät.

Työtä on tarjolla eri kohteissa pääkaupunkiseudun alueella vaihdellen muutaman päivän keikoista useamman kuukauden mittaisiin työsuhteisiin.

Ihannehakijallamme on loistava työmotivaatio sekä intoa kehittää omaa osaamista rakennusalan työtehtävissä. Hyvä fyysinen kunto on etu, lisäksi toivomme sinulta joustavuutta ja luotettavuutta.

Alan koulutus ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksesi. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -