(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumies, Espoo, HETI TÖIHIN
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019
Etsitkö pikaisesti töitä ja omaat hyvän fyysisen kunnon sekä työturvallisuuskortin?

Meillä on Sinulle töitä!

Etsimme asiakkaallemme pikaisesti Espooseen kahta rakennusapumiestä. Työtehtävänä on raudoitusrautojen nostelu.

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Innostutko fyysisistä töistä, joissa työpäivät menevät sukkelaan ja pääsee tekemään itsenäisesti töitä? Älä siis epäröi vaan laita pikaisesti hakemus tulemaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Kähkönen, tarja.kahkonen@hryhtiot.fi, puh. 044-281 4612.

Toimeksiannossa on käytössä Hetipalkka-malli. Hetipalkka on HR Yhtiöt Oy:n tarjoama palvelu, jossa työntekijä saa palkan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäivä on halutessasi joka perjantai!

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi