(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumiehiä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018
Etsimme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia Lahden ja Lahden lähialueen työmaille.  Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on hyödyksi, mutta tarvittaessa järjestämämme sinulle siihen tarvittavan koulutuksen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.


Haastattelut tehtävään aloitetaan jo haun aikana, joten laita hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.