(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumiehiä Tampereelle
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Asiakasyrityksemme hakee oma-aloitteisia rakennusapumiehiä useampaan eri uudiskohteeseen Tampereen alueella.

Tehtävät sisältävät purkamista, raivaamista, tavaran kantoa ja muita avustavia rakennustehtäviä osaamisen mukaan. Sinun ei tarvitse olla kokenut tekijä, koska asenne ratkaisee näissä töissä. Mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta nostojen alamiestöistä, muista mainita siitä, sillä se on suureksi eduksi.

Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä koko talveksi ja mahdollisesti myös ensi vuoden kesän ajaksi. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan merkittäväksi eduksi.

Maksamme reilun palkan kokemuksen mukaisesti. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen, lähetä pikaisesti hakemus/CV linkin kautta.

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.

Tutustu Maximukseen tästä: https://rekry.maximus.fi/