(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumiehiä Päijät-Hämeen alueelle
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019
Etsimme reippaita rakennusapulaisia Lahden ja Lahden lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Työt on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla, mutta etsimme tekijöitä etenkin kevään ja kesäkauden sesonkeihin. Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on hyödyksi, mutta tarvittaessa järjestämme sinulle siihen tarvittavan koulutuksen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.
Haastattelut tehtävään aloitetaan jo haun aikana, joten laita hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot: Sami Ikävalko puh. 044 716 0060 sami.ikavalko@lisapalvelu.net