Rakennusapumiehiä kevään ja kesän sesonkiin
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Etsimme kevään ja kesän sesonkiin asiakasyrityksillemme

RAKENNUSAPUMIEHIÄ työskentelemään rakennustyömaiden vaihtelevissa työtehtävissä.

Mahdollisia hommia ovat mm. tavaroiden roudaus ja lautojen kantelu, yleisestä työmaan siisteydestä huolehtiminen ja ylipäänsä ohjeiden mukaan työskentely. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat asenne ja ahkeruus - työt eivät ole lähtökohtaisesti suurta ammattitaitoa vaativia.

Töitä on tarjolla Lisäpalvelun asiakasyritysten eri työmailla keikkaluonteisesti, keikkojen pituudet vaihtelevat päivistä viikkoihin. Työ sopii erinomaisesti kesän ajalle keikkaduunia etsiville tekijöille. Hakemuksessa kannattaa mainita myös, jos olet avoin muillekin keikkatöille (mm. asfaltti- ja liikenteenohjaustyöt), niistä voidaan keskustella tapauskohtaisesti.

Teemme yhteistyötä monien isoimpien rakennusliikkeiden kanssa ja olemme maanlaajuisesti suurimpia henkilöstötoimittajia rakennusalalla. Tämä on hyvä mahdollisuus päästä osoittamaan osaamistaan ja kerryttää työmaakokemusta.

Vaatimuksena voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä omatoiminen ote työhön.

Voit laittaa hakemuksen tulemaan joko oheisen linkin kautta tai sähköpostilla sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisätiedot asiaan liittyen:

anni.vellonen@lisapalvelu.net

Puh. ma-to 10-15

0444272325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Lisäpalvelulla on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463306
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti