(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumiehiä Keski-Suomen alueelle, Mestarak Oy
Mestarak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019
Mestarak Oy tarjoaa ammattitaitoista rakennuspalvelua yli kymmenen ammattilaisen voimin. Yritys on erikoistuneet asunto-, toimitila-, sekä teollisuushallirakentamisen alihankintaan. Keväällä 2019 kolmesta erillisen yrityksen fuusiona syntynyt Mestarak on kasvanut nopeasti yli 10 henkeä työllistäväksi yritykseksi.

Etsimme nyt Mestarak Oy:lle RAKENNUSAPUMIEHIÄ Keski-Suomen alueelle.

Aikaisempi kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi, mutta tässä työssä asenne ratkaisee! Työnkuva koostuu rakennusapumiehille tyypillisistä kanto, siivous, raivaus ja purkutöistä, mutta taitojen kehittyessä pääset osallistumaan myös muihinkin työvaiheisiin.

Odotamme, että taskustasi löytyy ajokortti ja sinulla on oman auton käyttömahdollisuus. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsemisessä, mutta tarpeen vaatiessa voimme auttaa sen hankkimisessa.

Työtä on tarjolla vaihtelevasti Mestarak Oy:n omien työmaiden mukaan alkaen yhdestä päivästä useampaan kuukauteen. Välillä työajat sijoittuvat myös iltoihin ja viikonloppuihin. Motivoituneille tekijöille on tarjolla työtä pidemmäksikin aikaa.

Jos sinulta löytyy aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan ja olet etsimämme motivoitunut persoona, jätä hakemustietosi Go Onin nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy sunnuntaina 3.11.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Emmi Leppänen, 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi