(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumiehiä kesätöihin
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018
Etsimme rakennusalan asiakasyritystemme työmaille rakennusapumiehiä kesätyöhön.

Työtehtäviin kuuluvat mm. purkutyöt, kantotyöt, raivaukset, suojaukset, työmaan siivoustyöt yms. Hakijan oman osaamisen mukaan on mahdollista myös työskennellä kirvesmiesten apuna.

Kokemuksesta ja koulutuksesta on etua, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Tärkeintä on reipas asenne, oma-aloitteisuus sekä halu oppia uutta. Työt alkavat touko- kesäkuun aikana sopimuksen mukaan ja työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisena.

Jos opiskelet alaa, antaa tämä kesätyö sinulle mahdollisuuden tutustua omaan opintoalaasi käytännössä. Työmaalla sinut perehdytetään, joten aikaisempaa kokemusta alalta ei tarvitse olla.

Kohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita pääkaupunkiseudulla. Työaika on pääsääntöisesti ma-pe klo. 7.00-15.30.

Hakijoilta edellytämme:

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (www.tyoturvallisuuskortti.fi -sivuilta löytyy korttikurssit, mikäli sinulla ei korttia vielä ole)
- täysi-ikäisyyttä
- suomen kielen taitoa
- hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme hakijalle:

- monipuolista kokemusta alalta
- työvaatteet ja tehtävän edellyttämät suojat
- vaihtuvan työympäristön rakennusalan kärkipaikalla
- Hetipalkkaa! Hetipalkka tarkoittaa sitä, että sinulla on mahdollisuus saada tästä työstä palkka joka perjantai

Tässä sinulle oiva tilaisuus ansaita kesäpäiville lisätienestiä, jonka saat nopeasti, etkä joudu odottamaan kuukausittaista palkanmaksupäivää.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.HR Yhtiöt Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hpl.fi