(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumiehiä keikkatyöhön
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018
Toimenkuva
Haluatko lisätöitä? Fyysinen työ kiinnostaa? Hienoa, me tarvitsemme ahkeria rakennusapulaisia monenlaisiin hommiin!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita, hyvän työasenteen omaavia, oma-aloitteisia rakennusapumiehiä erilaisiin työtehtäviin. Tehtävät koostuvat mm. rakennussiivouksesta, roudauksesta, raivauksesta, purkamisesta ja osaamisen mukaan myös vaativammista rakennustehtävistä.
Odotamme sinulta
Hyvä ja reipas asenne vie pitkälle! Töiden aloitus ja kesto vaihtelevat asiakasyritysten tarpeiden mukaan, joillakin asiakasyrityksillämme töitä on tarjota hyville tekijöille pidempiaikaisestikin. Arvostamme joustavaa käytettävyyttä. Työmaita on koko Kouvolan alueella, joten auton käyttömahdollisuus on eduksi.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvakortti. Aiempi työkokemus rakennusalalta on tehtävässä eduksi, myös työharjoittelut lasketaan kokemukseksi. Alan koulutus on plussaa!
Muut tiedot
Täytä hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi. ja liitä mukaan CV. Jos olet jo hakijamme, merkitse tehtävä kiinnostavaksi asiointipalvelussamme. Lisätietoja saat toimistoltamme, puh. (05) 535 4344 tai kouvola@vmp.fi. Toimi HETI, sillä töitä on tarjolla nopeastikin ja haastattelemme soveltuvia hakijoita jo hakuaikana!
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Jaana Kuusisto, jaana.kuusisto@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 08.07.2018 mennessä.