(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumiehiä, Helsinki
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020
Nyt töihin RAKENNUSAPUMIEHEN työtehtäviin Helsinkiin asiakkaidemme eri kohteisiin.

Eduksi on aikaisempi kokemus samankaltaisista tehtävistä, mutta ei haittaa jos vielä ei ole ehtinyt karttumaan. Koulutamme tehtävään. Mahdollisuus työllistyä myös pidemmäksi aikaa.

Olethan täysi-ikäinen ja sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Hallitset suomen kielen ja omaat reippaan asenteen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja palkkapäiväsi voi olla joka perjantai jos niin haluat

Työajat pääsääntöisin klo 7:00-15:30 Työsuhteiden pituudet vaihtelevat parista päivästä useisiin kuukausiin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta jo tänään. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

HR Yhtiöt Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hpl.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa.

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi