(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapumiehiä Haminaan
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Rakennusapumiehiä kaapelinvetoon Haminaan

Värväämme töihin viisi rakennusapumiestä Haminassa sijaitsevalle rakennustyömaalle. Työ pitää sisällään kaapelinvetoa ja sen ohjaamista katon rajassa. Työskentely tapahtuu saksinostinta apuna käyttäen. Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista töistä. Työkielenä työmaalla käytetään englantia. 

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusapumies
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 49420, Hamina
TYÖN KESTO: Aloitus heti. Kesto noin 1kk. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Reipasta asennetta
-Työturvallisuuskorttia
-Ei saa olla korkeanpaikan kammoa
-Kokemusta nostimilla työskentelystä
-Englannin kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

- Sami Joulamo 050 472 7250, sami.joulamo@varvaamo.fi

"Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu."

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.