(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulaisia tehtaaseen, Ylöjärvi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusapulaisia tehdasympäristöön Ylöjärvelle.

Tehtaalla valmistetaan seiniä, rakenteita ja lattioita ja työtehtävinä kootaan, mitataan ja yhdistetään elementtejä osiksi piirustusten mukaan, sekä toimitaan työparina valupuolella.

Edellytykset:

Asiakasyrityksemme kouluttaa tehtävään, mutta hyvät kädentaidot ja rakentamisen osaaminen katsotaan isoksi eduksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas työote ja motivaatio työntekoon ja uuden oppimiseen, jonka takia myös oppimishalukkaat, kädentaitoiset ja motivoituneet alasta kiinnostuneet sopivat tehtävään hyvin. Katsomme eduksi myös piirustusten lukutaidon. Perehdytys on palkallinen.

Työ on kokopäivätyötä. Työ alkaa määräaikaisella työsopimuksella. Hyvälle tekijälle voi tämän jälkeen avautua mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.