(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulaisia, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusapulaisia Tampereelle.

Etsimillämme henkilöillä on hyvä motivaatio työntekoa kohtaan ja asenne kohdillaan. Aiempi kokemus rakennustyömaatyöskentelystä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Reippaus ja kyky omaksua uusia asioita nopeasti ovat valttikortteja, joilla pääsee jo pitkälle.


Tarjolla on hakijan toiveista riippuen sekä kesätyöksi sopivia että pidemmällekin jatkuvia työsuhteita uudisrakentamisen parissa. Työ on vuokratyösuhde ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä. Oma auto ei ole välttämätön, sillä työmaa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko lisää tietoa? Soita! Noora / Nordic, 050 409 8077.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.