(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulaisia saneeraustyömaalle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2019

Etsimme asiakkaallemme rakennusapumiehiä ja -naisia Helsingin ja Vantaan rajalla sijaitsevalle pitkäkestoiselle saneeraustyömaalle.

Työnkuvaus:
Työ pitää sisällään erilaisia rakennusapulaisen tehtäviä kuten raivausta, haalausta ja muita avustavia tehtäviä osaamisesi mukaan. Aluksi tehtävät koostuvat pääsääntöisesti purku- ja rakennusromun kuljettamisesta, joten tehtävässä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa. Työturvallisuuskortti on tehtävässä pakollinen. Aikaisempi kokemus rakennustyömailla toimimisesta katsotaan eduksesi, mutta ei se ei ole tässä tehtävässä välttämätöntä. Reipas asenne, luotettavuus ja positiivinen ote työhön ratkaisevat!

Tarjoamme:
Meiltä saat työsuhteen luotettavan työnantajan palveluksessa. Pääset työskentelemään juuri alkaneella työmaalla, jossa hyville tekijöille on tarvetta pitkäksi aikaa. Työsuhde on aluksi määräaikainen Amikon kautta, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksellemme. Kauttamme löydät myös muita kiinnostavia rakennusalan työtehtäviä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Kaikkiin tehtäviin saat meiltä asianmukaiset työvarusteet ja reilun osaamistasi vastaavan palkkauksen.

Hae paikkaa:
Työt alkavat lokakuun aikana. Toimithan ripeästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävää haet laittamalla hakemuksesi kotisivujemme kautta www.amiko.fi. Kerrothan hakemuksesi mahdollisimman paljon itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja saat tarvittaessa jatta.koivisto@amiko.fi tai p. 050 476 6545.