(Poistunut julkaisusta)

Rakennusapulaisia peltiasennuksiin, pk-seutu
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019
Etsimme asiakkaallemme RAKENNUSAPULAISIA PELTIASENNUKSIIN pääkaupunkiseudulle.

Työskentelet kokeneemman asentajan apulaisena rakennustyömaakohteissa, joten tässä on erinomainen mahdollisuus myös päästä kartuttamaan omaa osaamista.

Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta rakennustyömaalla työskentelystä, vähintään avustavissa tehtävissä olemista. Kokemus peltien asennuksista katsotaan eduksi. Myös voimassaoleva työturvallisuuskortti ja suomen kielen taito vaaditaan.

Työt alkavat heti ja työsuhde on alkuun kuukauden määräaikainen, mutta sopivan henkilön löydettyä mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: rakennustyömaa, raksa, rakennustyöntekijä, rakennusmies, rakennusapumies